ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πάτρα,19 Μαρτίου 2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΕΦΥΡΕΣ 2003

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2003 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Νομαρχίας Αχαΐας με την παρουσία εκπροσώπων των Δήμων Πάτρας, Αντιρρίου, Ναυπάκτου και Ρίου καθώς και των εκπροσώπων των Νομαρχιών Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. Την συζήτηση συντόνισαν ο κ.Φωκίων Ζαϊμης από την εταιρεία διοργάνωσης iForce Επικοινωνίες και το μέλος δ.σ. του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) κ. Πέτρος Μαντάς. Όλοι οι παρευρισκόμενοι επιβεβαίωσαν την στήριξή τους στο συνέδριο ΓΕΦΥΡΕΣ 2003 το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 27-28 Ιουνίου 2003 στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές του συνεδρίου και συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια να καλεσθούν και δήμαρχοι Ευρωπαϊκών πόλεων για να τιμήσουν με την παρουσία τους το συνέδριο. Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρξουν ομιλίες από εκπροσώπους της Πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων και των κοινωνικών και συλλογικών φορέων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο καθώς και από ειδικούς τεχνοκράτες στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Οι ενότητες φέτος θα είναι:

1. Ανάπτυξη Δ. Ελλάδας -Υποδομές
2. Νέες Τεχνολογίες και Περιφερειακή Ανάπτυξη
3. Περιβάλλον
4. Τουριστική Ανάπτυξη
5. Πολιτισμός

Τέλος επισημάνθηκε ότι το συνέδριο θα πρέπει γίνει θεσμός για την περιοχή για την ανταλλαγή απόψεων, την επικοινωνία και την δημιουργική σύνθεση προτάσεων μεταξύ της Πολιτείας, των πολιτικών φορέων, τεχνοκρατών και της τοπικής αυτοδιοίκησης για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την ανάπτυξη της δυτικής Ελλάδας.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ

ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες ή/και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, Δημόσιους Οργανισμούς, εταιρείες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ: +30.210.339.2500-10
* office@iForce.gr * www.iForce.gr * www.inade.gr

Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:


Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
Τηλ: +30.210.339.2500, Φαξ: +30.210.339.2318
office@iForce.gr