ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΝ.Α.Δ.Ε. ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Θανάση Παπανδρόπουλου και Φωκίωνα Ζαΐμη αντίστοιχα με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΜΜΕ), Κώστα Γκιουλέκα.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Υφυπουργού σχετικά με τις δραστηριότητες που αναπτύσσει το ΙΝ.Α.Δ.Ε. στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έκδοση της εφημερίδας του ΙΝ.Α.Δ.Ε. "Ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας" και στην ιδιαίτερη σπουδαιότητα του έργου που επιτελούν όλες οι περιφερειακές εφημερίδες, σε πολιτικό, αναπτυξιακό και πολιτιστικό επίπεδο.
Επίσης έγινε μνεία στο Συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ", το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης με μεγάλη επιτυχία επί οχτώ συναπτά έτη στην Πάτρα το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στην Αθήνα, την Τρίτη 5 Μαίου 2009 με την επιστημονική συνεργασία του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και με θέμα "Περιφερειακή Ανάπτυξη η απάντηση στην οικονομική κρίση".


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.: +30.210.339.2500-10 - office@iForce.gr

Πίσω στα δελτία τύπου