ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αιτωλικό, 25 Ιανουαρίου 2008


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ»


Στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων Ευρωβουλευτών των κ.κ. Γεωργίου Παπαστάμκου (Ν.Δ.), Σταύρου Αρναουτάκη (ΠΑΣΟΚ), Διαμάντως Μανωλάκου (Κ.Κ.Ε.) και Γεώργιου Γεωργίου (Λ.Α.Ο.Σ.) συνδιοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου (Φ.Δ./Λ.Μ) με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Τρικούπειο Πνευματικό Κέντρο, στο Μεσολόγγι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας των υγροτόπων και θα είναι μια ευκαιρία να αναλυθούν σε βάθος από τους Ευρωβουλευτές μας, οι προτεραιότητες και οι δράσεις του Ευρωκοινοβουλίου στα ζητήματα της προστασίας, διαχείρισης και αναβάθμισης του περιβάλλοντος με έμφαση στα υγροτοπικά οικοσυστήματα.

Ο διευθυντής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, κ. Γιώργος Κασιμάτης αναμένεται να αναφερθεί στην μεταρρυθμιστική συνθήκη και το περιβάλλον. Τον συντονισμό της στρογγυλής τράπεζας θα έχει ο Πρόεδρος του Φ.Δ./Λ.Μ. Δρ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο Μεσολόγγι θα ξεναγηθούν από τα στελέχη του Φ.Δ./Λ.Μ. στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο και θα γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα της περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την επιμέλεια της εταιρείας iForce Επικοινωνίες Α.Ε. στο πλαίσιο του έργου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον (Ε.Π.ΠΕΡ.)
«Ενημέρωση - Ευαισθητοποίηση».

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες
ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.
και ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ
ενώ χορηγοί επικοινωνίας η
ΕΡΤ Α.Ε
και ο ΑΧΕΛΩΟΣ TV.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε
στο τηλ.: 26320-55094
και στο +30.210.339.2500-10 ·
office@iForce.gr

Πίσω στα δελτία τύπου