Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2004. 

 


«Πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας για την νεολαία της Κάτω Αχαΐας»

Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς το πρόγραμμα που είχε υποβάλει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος για την ίδρυση και τον εξοπλισμό του Κέντρου Νεότητας της Κάτω Αχαΐας. Οπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΝΑΔΕ και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Ζαΐμης το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να προμηθεύσει στο Κέντρο υλικό, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, σύνδεση με internet και άλλα απαραίτητα εξαρτήματα ώστε να βοηθήσει στην δημιουργική ανάπτυξη και ψυχαγωγία των νέων της περιοχής και την επικοινωνία και πληροφόρησή τους με τον ευρύτερο Νομό της Αχαΐας, την Αθήνα και την Ευρώπη γενικότερα.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε) αποτελεί προϊόν συλλογικής και συντονισμένης προσπάθειας καταξιωμένων μελών του κοινωνικού ιστού της Δυτικής Ελλάδας. Απώτερος στόχος του ΙΝ.Α.Δ.Ε. είναι η βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, μέσω της ανάπτυξης μιας υγιούς και βιώσιμης οικονομικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού επιπέδου.

Το Ινστιτούτο φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει και ενεργοποιήσει την κοινωνία των πολιτών, τους αρμόδιους φορείς και την πολιτεία για να αναζητήσουν σύγχρονες λύσεις στα προβλήματα και νέα μοντέλα ανάπτυξης.

Πίσω στα Νέα - Δελτία Τύπου